Recensies

”speuren met DogsConnect is altijd een feestje voor mijn Berner (en ik vind het ook heel leuk, zie heel andere kant van mijn Brisca).
Groepstraining in het groen heeft mijn voorkeur, masr er zijn nog veel meer mogelijkheden.
Jeanine maakt er altijd een fijne training van.
doe eens een proefles en ervaar hoe leuk het is om op deze manier met je hond samen te werken.”

”Jeanine maakt elke speurtraining een uitdaging! De hond aan het werk en de baas huppelt er achteraan. Onze samojeed kan elke keer niet wachten om te beginnen! Hoewel dit ras niet echt bekend staat om z’n speur-kwaliteiten weet Jeanine ons beide zo te coachen dat het altijd een succes wordt. Wij zijn super blij dat iemand ons de tip gaf om bij DogsConnect te gaan speuren!”

”Het speuren bij Jeanine is zowel voor de hond als voor de baasjes ontzettend leuk! Ze heeft zoveel kennis en deelt die graag. Ze legt dingen goed uit en je mag haar alles vragen en dan doet ze haar uiterste best om te helpen. Buddie is altijd dólblij als hij Jeanine ziet en kan niet wachten om haar te begroeten en dat doet hij echt niet bij iedeeen!”

” Jeanine Spierdijk is een gedreven instructeur met passie voor haar vak. Ik vind het fijn om met haar samen te werken.”
”Speuren met DogsConnect is altijd een feestje voor mijn Berner (en ik vind het ook heel leuk, zie heel andere kant van mijn Brisca).
Groepstraining in het groen heeft mijn voorkeur, masr er zijn nog veel meer mogelijkheden.
Jeanine maakt er altijd een fijne training van.
doe eens een proefles en ervaar hoe leuk het is om op deze manier met je hond samen te werken.”
” Zeer tevreden over DogsConnect.
Veel mogelijkheden qua dagen en tijden. wij speuren individueel maar in een groepje kan ook. Duidelijke uitleg en overleg waar er gespeurd wordt waar jezelf ook kan aangeven in welke omgeving je wil speuren.”

” Op aanraden van een gedragstherapeut zijn wij met onze witte herder gaan speuren. Onze hond vind vreemde mensen eng, wat zich omzet in blaffen en agressie. Bij het speuren gaat zij opzoek naar vreemde mensen, die haar rijkelijk belonen als ze gevonden worden. Wij hebben nu pas 5 trainingen achter de rug, maar wat een verschil! Zodra onze hond Yves aan het speuren slaat, denkt ze maar aan 1 ding en heeft geen tijd om bang te zijn. Jeanine heeft super veel ervaring met honden en kan precies de juiste adviezen geven die bij jouw hond passen. Met als gevolg dat Yves nu in het park zelf naar vreemde mensen afgaat om ze te begroeten. We zijn er nog niet helemaal, maar een heel stuk op de goede weg! Buiten dat Yves heel veel heeft aan de trainingen, vinden wij het ook erg leuk. Wij blijven zeker bij Jeanine speuren!”

”Een aantal maanden met onze Loeka aan het speuren bij Jeanine van Dogsconnect..De snelle manier van communicatie gaf gelijk een heel vertrouwd gevoel.. Janine heeft kennis van zaken.. ze geeft goede uitleg .. enthousiasmeert. Ze begrenst de hond als het nodig is, overvraagt niet.. geeft de hond én baas vertrouwen. Het speuren is met een klein groepje ( 3 personen) waarbij je ook een spoortje voor een andere combinatie loopt. Je ontmoet nieuwe hondeneigenaren die speuren met hun hond ook als een feestje zien. De uitleg van Janine in het gedrag van Loeka van de eerste speurles tot nu een paar maanden verder is leuk. Janine is gedreven .. en speuren bij Dogsconnect is écht een aanrader. Fysiek niet zwaar.. maar de samenwerking is één groot feest. Loeka en ik zijn fan.. ze denkt in mogelijkheden .. Wij zijn blij dat we bij Dogsconnect speuren”

”Super leuke en leerzame training voor jezelf en je hond Jeanine geeft hele goede uitleg over de lichaamstaal van je hond.Onze hond die normaal best snel overprikkeld raakt gaat helemaal op in het speuren.”

”Jeanine geeft geweldig les! Fenna is een onzeker hondje maar de speurlessen gaan haar goed af, mede door het inzicht en geduld van Jeanine. Naast praktijk verteld ze tussendoor ook theoristische aspecten van het speuren, wat heel interessant is 😄.
Wij komen erg graag trainen!”

”Wat hebben we genoten vanmorgen. De eerste keer speuren voor onze labrador Dex van 22 weken. Wat een prettig ontvangst en wat een fijne uitleg. Dit gaan we vaker doen lekker bezig zijn met je hond. En baas Gerry Ursem genoot enorm van zijn verjaardagscadeau en Dex was daarna uitgeput.”

”vandaag voor de eerste keer gespeurd bij DogsConnect met Doutzen die al wat ervaring hierin heeft. Ze is er een tijdje tussenuit geweest maar pakte het onder de fantastische begeleiding van Jeanine snel weer op. Ze heeft ons enthousiast gemaakt en gaan volgende week weer. Een aanrader!!”

”Voor het eerst speuren op mensengeur met Bella bij Jeanine. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar Bella haar neus leidt je wel vertelde Jeanine. Het kwartje viel al snel bij Bella en deed het onwijs leuk. Dankjewel Jeanine, ik kom snel bij je terug.”

”Inmiddels heb ik 4 speurtrainingen bij Jeanine gevolgd met mijn Cocker spaniel Toby. Hij en ik vinden het geweldig! Jeanine geeft duidelijk instructies en zorgt voor variatie in de lessen, is zeer flexibel in plaats en tijd. Als uw hond net als Toby van snuffelen houdt kan ik het speuren bij DogsConnect van harte aanbevelen!”

” Een hele leuke ervaring voor hond en geleider.Duidelijke uitleg, achtergrondinformatie. AANRADER…”

” Nu 6 speurlessen gedaan met mijn hond Skip (gewezen zwerfhond Roemenië). Skip vindt de speurlessen prachtig. Hij heeft het de eerste 5 lessen, 20 minuten volgehouden daarna is hij mentaal volledig aan zijn eind. De 6e les heeft hij het wel 40 minuten volgehouden. Een enorme prestatie. Tijdens deze lessen geeft Jeanine duidelijke uitleg over het gedrag van de hond. Jeanine geeft ook duidelijke uitleg over bijvoorbeeld de weersomstandigheden, hoe gaat de hond daarmee om tijdens het speuren. Ook situaties waarin je in het dagelijks leven problemen zou kunnen ondervinden is ze bereid je te helpen en geeft ze advies. Jeanine is flexibel en zeer belangstellend. Ze ziet ook duidelijk verschil met hoe de hond op de dag in zijn velletje zit. Skip is volledig relaxed bij Jeanine, zegt voor mij veel over de persoon. Ben blij dat we bij haar de lessen kunnen volgen. ”

” Het speuren met mijn 9 jarige teckel Marijn is een groot plezier. Ze wordt er zelfverzekerder van, merk ik! De begeleiding is prima en ik leer iedere keer weer het gedrag van mijn hond beter ‘lezen’ door de duidelijke uitleg van iemand die heel professioneel is en veel verstand van hondengedrag heeft.
Echt een aanrader!!! ”

” Plezier voor hond, eigenaar door geweldige instructrice .
Weer onwijs genoten en t zien van hoe Mina geniet van t werken en de enthousiasme waarmee er les gegeven wordt, geeft mij een smile. ”

” Onze overprikkelde tekkel , komt geheel tot rust na speurlessen bij Dogsconnect. ”

” het was echt ontzettend leuk om te doen! en mickey vond t ook leuk �….ik zag mn hondje veranderen in n goede speurhond en hij keek niet op of om naar n andere hond…terwijl normaal wil spelen met andere honden! een aanrader! zoooo leuk! ”

” Ik had hiervoor nog nooit een speurtraining gedaan, maar door de duidelijke uitleg van Jeanine ging het gelijk super goed. Ze geeft veel informatie tussendoor, wat heel fijn is en leuk! Mijn teckel Ruffi voelde zich gelijk op der gemak bij haar! ”

” Al eerder heb ik met Saar cursussen gedaan bij Jeanine, vandaag hebben we onze keer speuren geprobeerd. Het was super leuk! Het een op een contact is heel prettig gezien Saar snel angstig kan zijn. ”

” Fijn en duidelijk contact. Heel flexibel in de mogelijkheden. Professioneel maar toch vrijblijvend. Zeer plezierig contact, en een hele leuke ervaring. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!”

” Voor het eerst met de hond van mijn dochter iets les gehad in speuren. Gewoon om te kijken hoe ze het doet. Ze is als jonge pup gevonden op Curaçao en groot gebracht met de fles. Ze is heel onzeker en reactief er zit helaas geen rust in deze schat. Ze is 2 jaar maar wat me opviel is dat ze met haar neus vaak snel en lang over de grond liep.
Jeanine stelde voor het rustig aan te doen, omdat ze het best spannend vond. Maar ze werd al snel enthousiast zo leuk om te zien. Dit gaan we vaker doen. ”

” Vandaag een proefles speuren gehad met Kyra een duitse herder pup van 7 mnd. Ze vond het geweldig en had echt plezier in het speuren. Bedankt voor de uitleg en de leuke les. ”

Vind je het leuk om een recensie achter te laten op facebook en op deze manier andere honden eigenaren te enthousiastneren over het speuren bij DogsConnect? Wij zijn hier heel blij mee!

Review plaatsen? klik hier