Informatie

Wat neem je mee naar de training?

  • Beloning
  • Normale halsband en/of een goed passend tuig
  • Een ‘’gewone’’ riem (dus geen flexlijn, ketting, of jachtlijn)
  • Water
  • Poepzakjes voor ongelukjes
  • Speeltje: wanneer is een speeltje geschikt?

Het speeltje mag niet piepen, dit creëert veel onrust bij een hond. Bij voorkeur een speeltje dat vastgehouden kan worden door hond en geleider. Is je hond dus gek van een bal dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een bal met een touwtje er aan of een sok met een bal er in.

Ziekte/Loopsheid

Indien uw hond lijdt aan een besmettelijke aandoening kan de hond niet deelnemen aan de lessen en ook niet worden toegelaten op de trainingslocatie. Heeft uw hond recent een besmettelijke aandoening gehad? Graag vooraf melden.

Twijfelt u of uw kan deelnemen aan de les neemt u dan vooraf contact op met de hondenschool voor overleg.

Loopse teven kunnen gedurende de loopsheid wel  deelnemen aan de lessen. Dit dien je altijd tijdig te melden bij je instructeur. Indien nodig kan het zijn dat de training in overleg verplaatst wordt naar bijv. een andere groepssamenstelling.

Betaling

Het trainingsgeld kunt u contant of per pin betalen bij aanvang van de training.

Restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse beëindiging van een cursus is niet mogelijk. Indien u of uw hond wegens ziekte of een andere calamiteit niet kan deelnemen aan de resterende trainingen zullen wij samen naar een gepaste oplossing zoeken. 

Afmelden

Bent u verhinderd om de training bij te wonen?
Dan dient u zich voortijdig (minimaal 24 uur voor de training) af te melden contact@dogsconnect.nl

W.A. – verzekering

Tijdens de cursus blijft u verantwoordelijk voor de gedragingen van uw hond alsmede voor de gevolgen daarvan. Kijkt u de voorwaarden van uw W.A.-verzekering nog even na voordat u bij ons komt trainen?

”DogsConnect” of trainers van DogsConnect kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die door, vanwege of aan uw hond is veroorzaakt.

Garantie

Aangezien wij werken met mens en dier kunnen wij geen 100% garantie geven op het resultaat. Behalve een goede inzet van beide partijen tijdens de trainingen is het ook aan u om buiten de trainingen aan de slag te gaan met uw hond voor het gewenste resultaat.