Groepstraining trailen

Tijdens een groepstraining trainen gaan we aan de slag in een groen gebied. Het trainen in een groep is een hele andere ervaring dan wanneer u individueel aan de slag gaat met uw hond. Hoe zet ik een mooi trail uit? En waar moet ik op letten? Hoe los je ‘’problemen’’ op die je onderweg tegen komt?

En niet te vergeten : Hoe interessant is het om te zien hoe andere combinaties te werk gaan!

Voor wie? Voor iedereen!
Ongeacht leeftijd of ervaring. Iedere geleider & hond trainen op eigen niveau.

De kosten voor deze training bedragen € 21,50 per combinatie (geleider & hond).

Er zijn minimaal 3 combinaties nodig om een training door te laten gaan.

Belangrijk om te weten:

– De deelnemers uit de groep zullen rouleren in hun positie. Dat betekend dat je naast het trainen met je hond ook een trail zult lopen voor een andere deelnemer, je mee kunt kijken bij andere combinaties, maar ook even pauze kunt houden tijdens jouw ronde op het bivak bij de auto’s en de honden.

– De honden gaan om de beurt aan de slag en zullen ten allertijden aangelijnd blijven. Hond-hond contact is dus niet nodig waardoor deze training ook geschikt is voor honden die dit moeilijk of vervelend vinden.

– Op het moment dat jouw hond niet aan het trailen is mag hij even bij komen in de auto. Zorg er dus voor dat jouw hond veilig in de auto kan verblijven tijdens de training. Er is altijd iemand uit de groep aanwezig bij de auto’s en de honden.

Meer informatie?

Aanmelden?