Recensies

”Jeanine geeft geweldig les! Fenna is een onzeker hondje maar de speurlessen gaan haar goed af, mede door het inzicht en geduld van Jeanine. Naast praktijk verteld ze tussendoor ook theoristische aspecten van het speuren, wat heel interessant is 😄.
Wij komen erg graag trainen!”

 

”Inmiddels heb ik 4 speurtrainingen bij Jeanine gevolgd met mijn Cocker spaniel Toby. Hij en ik vinden het geweldig! Jeanine geeft duidelijk instructies en zorgt voor variatie in de lessen, is zeer flexibel in plaats en tijd. Als uw hond net als Toby van snuffelen houdt kan ik het speuren bij DogsConnect van harte aanbevelen!”

 

” Een hele leuke ervaring voor hond en geleider.Duidelijke uitleg, achtergrondinformatie. AANRADER…”

 

” Nu 6 speurlessen gedaan met mijn hond Skip (gewezen zwerfhond Roemenië). Skip vindt de speurlessen prachtig. Hij heeft het de eerste 5 lessen, 20 minuten volgehouden daarna is hij mentaal volledig aan zijn eind. De 6e les heeft hij het wel 40 minuten volgehouden. Een enorme prestatie. Tijdens deze lessen geeft Jeanine duidelijke uitleg over het gedrag van de hond. Jeanine geeft ook duidelijke uitleg over bijvoorbeeld de weersomstandigheden, hoe gaat de hond daarmee om tijdens het speuren. Ook situaties waarin je in het dagelijks leven problemen zou kunnen ondervinden is ze bereid je te helpen en geeft ze advies. Jeanine is flexibel en zeer belangstellend. Ze ziet ook duidelijk verschil met hoe de hond op de dag in zijn velletje zit. Skip is volledig relaxed bij Jeanine, zegt voor mij veel over de persoon. Ben blij dat we bij haar de lessen kunnen volgen. ”

 

” Het speuren met mijn 9 jarige teckel Marijn is een groot plezier. Ze wordt er zelfverzekerder van, merk ik! De begeleiding is prima en ik leer iedere keer weer het gedrag van mijn hond beter ‘lezen’ door de duidelijke uitleg van iemand die heel professioneel is en veel verstand van hondengedrag heeft.
Echt een aanrader!!! ”

 

” Plezier voor hond, eigenaar door geweldige instructrice .
Weer onwijs genoten en t zien van hoe Mina geniet van t werken en de enthousiasme waarmee er les gegeven wordt, geeft mij een smile. ”

 

” Onze overprikkelde tekkel , komt geheel tot rust na speurlessen bij Dogsconnect. ”

 

” het was echt ontzettend leuk om te doen! en mickey vond t ook leuk �….ik zag mn hondje veranderen in n goede speurhond en hij keek niet op of om naar n andere hond…terwijl normaal wil spelen met andere honden! een aanrader! zoooo leuk! ”

 

” Ik had hiervoor nog nooit een speurtraining gedaan, maar door de duidelijke uitleg van Jeanine ging het gelijk super goed. Ze geeft veel informatie tussendoor, wat heel fijn is en leuk! Mijn teckel Ruffi voelde zich gelijk op der gemak bij haar! ”

 

” Al eerder heb ik met Saar cursussen gedaan bij Jeanine, vandaag hebben we onze keer speuren geprobeerd. Het was super leuk! Het een op een contact is heel prettig gezien Saar snel angstig kan zijn. ”

 

” Fijn en duidelijk contact. Heel flexibel in de mogelijkheden. Professioneel maar toch vrijblijvend. Zeer plezierig contact, en een hele leuke ervaring. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!”

 

” Voor het eerst met de hond van mijn dochter iets les gehad in speuren. Gewoon om te kijken hoe ze het doet. Ze is als jonge pup gevonden op Curaçao en groot gebracht met de fles. Ze is heel onzeker en reactief er zit helaas geen rust in deze schat. Ze is 2 jaar maar wat me opviel is dat ze met haar neus vaak snel en lang over de grond liep.
Jeanine stelde voor het rustig aan te doen, omdat ze het best spannend vond. Maar ze werd al snel enthousiast zo leuk om te zien. Dit gaan we vaker doen. ”

 

” Vandaag een proefles speuren gehad met Kyra een duitse herder pup van 7 mnd. Ze vond het geweldig en had echt plezier in het speuren. Bedankt voor de uitleg en de leuke les. ”

 

Vind je het leuk om een recensie achter te laten op facebook en op deze manier andere honden eigenaren te enthousiastneren over het speuren bij DogsConnect? Wij zijn hier heel blij mee!

Review plaatsen? klik hier